Supić: Moramo se koncentrisati na Armeniju

Reprezentativni golman BiH traži klub

Supić: Moramo se koncentrisati na Armeniju

Jedan od miljenika navijača fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, pogotovo nakon susreta sa Belgijom, je golman Nemanja Supić, koji je dobio priliku na golu povredom Kenana Hasagića.

Supića smo zatekli ispred hotela Hercegovina, gdje su se jučer okupili reprezentativci Bosne i Hercegovine. Atmosfera u reprezentaciji, kao i obično, na veoma visokom nivou.

"Zaista moram pohvaliti atmosferu koja vlada među nama. Uvijek je prelijep osjećaj kada dođemo na okupljanje. Na svu sreću nemamo previše problema sa povredama igrača i otkazima, a to je uvijek dobra stvar", kaže Supić za SportSport.ba.

Bosni i Hercegovini predstoje dvije utakmice kvalifikacija za odlazak na SP. Prevo gostovanje Arminiji, pa susret na Bilinom Polju sa selekcijom Turske. Kakva su očekivanja?

"Za sada još uvijek ne želim razmišljati o Turskoj. Moramo se svi koncentrisati na gostovanje u Jerevanu. To nam je u ovom trenutku prioritet. Ukoliko bi pobijedili Armeniju, protiv Turske bi dobili krila, dodatno nošeni ogromnom pomoći naše sjajne publike sa tribina. U takvoj atmosferi teško je izgubiti", smatra Supić.

Supić je nakon otkaza u Anorthosisu i dalje bez kluba. Ima li šta novo po tom pitanju?

"Još uvijek traju pregovori sa nekim klubovima iz inostranstva i sve će biti poznato u narednih dan, dva. U slučaju da sada ne obezbijedim transfer., vratiću se u Srbiju gdje ću ostati do zimskog prelaznog roka", kaže Supić, koji nam nije htio otkriti o kojim se to klubovima u inostranstvu radi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.