Supić podržao zločinca: Izdrži Ratko!

Sraman potez bivšeg reprezentativca BiH

Supić podržao zločinca: Izdrži Ratko!

Nekadašnji golman fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Nemanja Supić dao je javno podršku ratnom zločincu Ratku Mladiću.

Supića je u Zmajeve promovisao Miroslav Blažević, te je ovaj golman u nekoliko navrata stajao na golu BiH.

Supić je nakon oslobađajuće presude hrvatskim generalima Gotovini i Markaču, javno poručio kako podržava ratnog zločinca Ratka Mladića, piše Index.hr.

"Samo me zanima kako su svi Srbi zločinci a ovi drugi nevinašcad. Izdrži Ratko!" napisao je Supić na svom Facebook profilu.

Uz to je na status stavio i sliku Mladića, ispod koje piše:

"Granice se krvlju crtaju i prekrajaju, a Otadžbina brani svim snagama. Nije mrtav vojnik ako život da braneći otadžbinu, mrtav je ako izgubi svoje vjekovno ognjište. general Ratko Mladić", prenosi Index.hr.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti