Supić potpisao za Timisoaru!

Nemanja u Rumuniji

Supić potpisao za Timisoaru!

Adnan Beganović

Sjajni golman naše reprezentacije Nemanja Supić od danas zvanično nije više bez kluba. Naime, SportSport.ba saznaje da je Nemanja Supić potpisao dugogodišnji ugovor sa rumunjskom Timisoarom.

Nemanja Supić nakon što je napustio kiparski Anorthosis i nekoliko sedmica bio bez kluba te trenirao na Grbavici danas je sve dogovorio sa rumunjskom Timisoarom.

Supić i rumunski klub dogovorili su trogodišnju saradnju sa mogučnošću produženja ugovora na još dvije sezone ukoliko obe strane budu zadovoljne nakon isteka tri godine.

Ljubimac bosanskohercegovački navijača sutra dolazi u Sarajevo kako bi rješio još neke sitnice, a već prekosutra putuje nazad u Rumuniju. Supić neće imati pravo nastupa u Evropskoj ligi zbog toga što je već igrao za Anorthosis.

Redakcija SportSport.ba želi Nemanji sve najbolje u novom klubu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.