Supić se na Grbavici zagrijava za Iran
Nemanja Supić u subotu je u Zenici gledao prijatelja Slavena Kovačevića

Bh. reprezentativni golman trenira sa Željom

Supić se na Grbavici zagrijava za Iran

Nemanja Supić, golman fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine u utorak naveče odradio je trening sa fudbalerima Željezničara. Iako se armija Željinih navijača nada da bi mogao obući plavi dres od toga neće biti ništa.

„Na Grbavici treniram kako bi održao formu uoči predstoje prijateljske utakmice koju ćemo igrati sa Iranom na Koševu. Nakon što sam se vratio sa Kipra razgovarao sam sa selektorom Miroslavom Blaževićem i on mi je sugerisao da se priključim Želji. Ovog ljeta je na Grbavicu stiglo nekoliko igrača koje poznajem iz srbijanske lige, a među njima i moj dobar prijatelj Slaven Kovačević, koji je samo riječima hvale opisao prijem u novu sredinu“, rekao je Supić, koji je protekle subote sa tribina Bilinog polja bodrio prijatelja Kovačevića.

Supić će vjerovatno nakon meča sa Iranom ponovo spakovati kofere i otputovati u inostranstvo. Destinaciju nije želio otkriti...

„Postojala je mogućnost da se čak i vratim u Anorthosis, jer su me iz kluba ponovo zvali, ali od toga nema ništa. Ljudi iz moje agencije trebali bi otputovati na Kipar kako bi se dogovorili oko raskida saradnje. Obzirom da sam u ovom prelaznom roku već potpisao jedan ugovor, prema pravilima UEFA-e, sada mogu samo na posudbu. Tako će vjerovatno i biti. Na posudbu ću do zime, a onda ću aktivirati ugovor sa novim klubom“, naglasio je Supić, koji nije želio otkriti gdje će nastaviti karijeru:

„Pregovori su u toku, blizu finalizacije i ne bih izlazio u javnost dok se sve to ne završi.“
 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.