Supićev Anorthosis ide dalje
Nemanja Supić

Evropska liga

Supićev Anorthosis ide dalje

Kiparska ekipa Anorthosisa, za koji odnedavno brani reprezentativni čuvar mreže reprezentacije BiH Nemanja Supić, plasirao se u drugo pretkolo Evropske lige novom pobjedom nad Kaerjengom iz Luksemburga.

Kiparska je ekipa večeras slavila u Luksemburgu rezultatom 2:1, a napomenimo kako je prvi meč završen sa visokih 5:0 za Anorthosis, koji je dalje prošao sa ukupnih 7:1.

Od ostalih rezultata, vrijedi spomenuti remi Slaven Belupa, koji je Koprivinčanima bio dovoljan za prolazak dalje, kao i pobjedu podgoričke Budućnosti na gostovanju kod Polonie u Varšavi.

Rezultati
RIPO Minsk – Sutjeska    2:1
Renova - Dinamo Minsk     1:1
Bnei Yehuda Tel Aviv – Simurq    3:0
Birkirkara - Slaven Belupo    0:0
Nomme JK Kalju- Dinaburg     0:0
Torshavn - Olimpi Rustavi    0:2
Dinamo Tirana - FC Lahti     2:0
Rosenborg - NSI Runavik     3:1
Vetra - Grevenmacher     3:0
Rudar Velenje - Narva JK Trans     3:1
Kaerjeng - Anorthosis     1:2
Llanelli - Motherwell         0:3
Vllaznia - Sligo Rovers     1:1
TNS - Fram         1:2
Polonia – Budućnost    0:1
Linfield - Randers     0:3
Keflavik – Valletta    2:2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.