Šurlan: Očekujemo bolju igru nego u prvom kolu

Član stručnog štaba kadetske selekcije BiH

Šurlan: Očekujemo bolju igru nego u prvom kolu

Kadetske reprezentativke Bosne i Hercegovine će sutra u 15:00 sati u Etno selu Stanišići odigrati utakmicu drugog kola grupe 6 elitnog kruga kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Pomoćni trener u „U-17“ reprezentaciji BiH Željko Šurlan se nada boljoj predstavi naših kadetkinja u odnosu na meč sa Poljskom kada su poražene sa 0:4.

„Očekujemo da protiv Austrije prikažemo bolju igru nego što je to bilo protiv Poljske, iako je sutrašnji protivnik još kvalitetniji. Nastojaćemo da ispravimo greške koje smo pravili u utakmici prvog kola. Vremenski uslovi su nam otežali pripreme za meč sa Austrijom, ali sve selekcije imaju isti problem. Jutros smo odradili kvalitetan trening i spremni smo za meč.“

Osim ovog susreta, u isto vrijeme u Ugljeviku će se sastati Poljska i Turska.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi