Susaković: Na domaćem terenu uvijek idemo na tri boda

Napadač Tekstilca o utakmici sa Podrinjem

Susaković: Na domaćem terenu uvijek idemo na tri boda

D. Vejo

Fudbaleri Tekstilca će u okviru 21. kola Prve lige Republike Srpske na svom terenu ugostiti veliko iznenađenje ove sezone, ekipu Podrinja.

Tim iz Janje igra sjano ove sezone što govori i stanje na tabeli, gdje zauzimaju veliku treću poziciju sa 36 osvojenih bodova, dva manje od drugoplasiranog Rudara koji se bori za šampionsku titulu.

S toga, Dervenćani poručuju da s veliki oprezom dočekuju predstojeći meč.

"Ekipa Podrinja igra dosta kvalitetan fudbal ove sezone u Prvoj ligi Republike Srpske, što i sama tabela govori. Međutim, mi se ne predajemo. Tekstilac uvijek na svom terenu ide po sva tri boda, a tako će biti i ovoga puta. Na domaćem terenu imamo obavezu da pobjeđujemo, dakle bez previše kalkulacija. Pozvao bih sve navijače da dođu i pruže nam podršku, a ja se nadam da ćemo im se odužiti novim bodovima", poručio je napadač Tekstilca, Ivan Susaković.

Utakmica između Tekstilca i Podrinja na programu je sutra od 16 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi