Sušić priključio Stevanovića i Bešića Zmajevima

Sušić priključio Stevanovića i Bešića Zmajevima

Fudbaler novosadske Vojvodine Miroslav Stevanović priključen je A reprezentaciji Bosne i Hercegovine, kao i novi igrač Ferencvarosa Muhamed Bešić.

Selektor A fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić odlučio je nakon utakmica mlade reprezentacije sa Njemačkom jučer od svog kolege Vlade Jagodića ponovo uzeti sjajnog Stevanovića, koji će se naći u kombinacijama za večerašnji susret sa Latvijom u Zenici.

Stevanović je u posljednje dvije utakmice koje je igrao u dresu A nacionalnog tima BiH pružio jako dobre partije, pogotovo u prijateljskom susretu protiv Walesa u Cardiffu, kada je bio i strijelac.

Osim Stevanovića, A timu je priključen i Muhamed Bešić, te su oba ova igrača stigla prije nekoliko trenutaka u Zenicu zajedno sa ostatkom reprezentacije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.