Suspendovan na pet godina jer je protivnika ugrizao za penis
Foto - EPA

Svašta smo vidjeli, ali ovo nismo

Suspendovan na pet godina jer je protivnika ugrizao za penis

M. Šljivak
Teme:

Nevjerovatna situacija desila se u Francuskoj.


Fudbaler niželigaša Soetricha napravio je stvar koja se ne viđa često na terenima, te je u gužvi koja je nastala nakon utakmice ugrizao igrača Tervillea za penis.

Ova situacija desila se 17. novembra prošle godine. Nesretni mirotvorac pokušao je da razdvoji saigrača i protivnika, a ovaj ga je ugrizao i povrijedio ga je.

Fudbaleru je dobio 10 šavova na penisu. Nije mogao na posao četiri dana, a igrač koji je glavni krivac za svee suspendovan je na pet godina.

Intersantno je svakako da je i povrijeđeni igrač suspendovan. Njegova kazna je šest mjeseci, iako je imao ulovu mirotvorca u sukobu.

Terville je u tom meču zaradio prvi bod u sezoni (1:1), ali su nakon tuče kažnjeni odizimanjem dva boda, te kaznom od 200 eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi