Suspenzija za Branislava Krunića

Nova kriza potresa Borac

Suspenzija za Branislava Krunića

Serija loših rezultata, kao i veliki finansijski problemi doveli su do novih potresa u redovima Borca. Puklo je na relaciji između Upravnog odbora i direktora Roberta Zrilića sa jedne i sportskog direktora Branislava Krunića sa druge strane. 

U izjavi za medije u Banjoj Luci Zrilić je optužio Krunića da je zadržao određene premije koje su bile namijenjene igračima, a nezvanično saznajemo da je Kruniću izrečena suspenzija i da bi uskoro moglo da dođe do smjene.

"Kruniću bi bilo najbolje da podnese ostavku. Želimo da mu ukažemo na njegove greške i da ga na taj način uvjerimo da je za njega najbolje da napusti funkciju koju trenutno obavlja. Razlog za sve probleme je taj što je Krunić neovlašteno zadržao premije za igrače, a mi ne znamo o kojoj sumi novca je riječ", rekao je Robert Zrilić.


Iako nije rekao od koga su stigle premije, nezvanično se saznaje da su igrači Borca premirani od pojedinih klubova iz Premijer lige kako bi ostvarili pobjedu ili uzeli samo jedan bod protiv Sarajeva. Ta utakmica je završena bez pobjednika.

Krunić na sve optužbe nije želio da reaguje i da daje bilo kakve izjave u javnost, Ali je napomenuo da će sačekati odluku Upravnog odbora i da će tek onda da reaguje.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.