Sutjeska i Laktaši na čelu tabele
Foto: fksutjeskafoca.com

Odigrano 2. kolo Prve lige RS

Sutjeska i Laktaši na čelu tabele

A. Beganović

U okviru 2. kola Prve lige RS odigrano je šest susreta, a do novih pobjeda stigli su fudbaleri Sutjeske i Laktaša, koji nakon dva kola imaju maksimalnih 6 bodova na svom kontu.

Sutjeska je u Foči sa minimalnih 1:0 savladala nekadašnjeg premijerligaša Drinu iz Zvornika, a jedni gol na susretu postigao je Filip Filipović.

Laktaši su na domaćem terenu sa 2:0 savladali Radnik, dok je najubjedljiviju pobjedu ostvarila Crvena Zemlja, koja je sa 5:0 savladala Mladost.

Fudbaleri Podrinja su nakon domaćeg poraza od Sutjeske upisali gostujuću pobjedu u duelu sa Slogom iz Doboja (1:0), a Proleter i Modriča su remizirali (1:1).


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.