Sutjeska novi lider
Radan Muminović

1. liga RS

Sutjeska novi lider

D. Banović

Pobjedom u Laktašima protiv istoimenog domaćina rezultatom 1:0 fudbaleri Sutjeske preuzeli su vrh tabele u Prvoj ligi RS.

Jedini gol na utakmici postigao je Radan Muminović u 38. minutu. Gostujuće pobjede još su ostvarili Drina iz Višegrada u Zvorniku, Sloga u Ugljeviku.

Rezultati 7. kola: Zvornik: Drina – Drina HE 0:1, Novi Grad: Sloboda – Podrinje 3:1, Gacko: Mladost – Modriča 1:0, Bijeljina: Radnik – Proleter 1:1,Ugljevik: Rudar – Sloga 0:2, Laktaši: Laktaši – Sutjeska 0:1, Nova Ves: Crvena zemlja – Sloboda (MG) 2:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije