Sutjeska pobjedom protiv Slobode MG prekinula post

Prva liga RS

Sutjeska pobjedom protiv Slobode MG prekinula post

D. Vejo

Rezultatskoj krizi u Foči konačno je došao kraj. Ekipa Sutjeske danas je na svom terenu slavila protiv Slobode iz Mrkonjić Grada rezultatom 2:1 (0:0).

Prvo poluvrijeme nije nagovještavalo golijadu. Igralo se mirno na obje strane. Nakon prvih 45 minuta, mreže u Foči su mirovale.

Ipak, domaćin je odlučio da u drugom dijelu zaigra bolje. To su i uradili. Stvarali su šanse, a do vodstva su stigli u 53. minuti susreta kada Drakul pogađa za 1:0 domaćina. Nakon toga, Fočaci su nastavili redati šanse. Igrao se 85. minut, a vodstvo duplira Mojović. U silnom ushićenju, domaćin je već upisao tri boda, a fudbaler Slobode Pantić odlučio je završnicu učini uzbudljivom nakon što je u 88. minuti smanjio rezultat na 2:1, te je ispostavit će se postavio i konačan ishod.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi