Sutjeska slavila u Laktašima

Prva liga RS

Sutjeska slavila u Laktašima

Danas je odigrano svih sedam susreta sedmog kola Prve fudbalske lige Republike Srpske, u kojima su tri pobjede zabilježili gosti.

Lider nakon sedam kola i dalje je Sutjeska, koja je sa minimalnih 1:0 slavila na gostovanju kod nekadašnjeg premijerligaša iz Laktaša.

Jedini gol na ovom susretu bio je djelo Radana Muminovića u 38. minuti, a sa njim je Sutjeska došla do svoje četvrte pobjede u ovoj sezoni, te nakon sedam odigranih kola ima 14 bodova i nalazi se na čelu tabele.

U dvoboju dvije Drine igranom u Zvorniku, slavili su gosti. Drina HE je sa minimalnih 1:0 bila bolja od Zvorničana, koji su još prošle sezone bili član Premijer lige, a sada su na 11. mjestu Prve lige Republike Srpske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.