Sutjeska: stari tim za nove izazove
Radan Muminovic - vezista Sutjeske

Sutjeska počinje pripreme u srijedu

Sutjeska: stari tim za nove izazove

Fudbaleri Sutjeske u srijedu počinju pripreme za narednu sezonu u Prvoj ligi Republike Sprske. Za sad nema najava da će biti velikih izmjena u timu iz Foče. Po završetku prošlog šampionata na ’’plavo-bijelu’’ klupu sjeo je novi stručnjak Darko Vojvodić, a od igračkog kadra nedostajaće samo mladi vezista Veseljko Njeguš.

"Obavili smo razgovore sa svim igračima koji su u prošloj sezoni nosili dres Sutjeske i sa zadovoljstvom mogu reći da su gotovo svi fudbaleri izrazili želju da ostanu u Foči. Ispisnicu je tražio jedino Veseljko Njeguš i izvjesno je da će odsustvovati sa prve prozivke, pošto se nalazi na pripremama sa Slavijom iz Istočnog Sarajeva. Međutim, Njeguš je zvanično naš igrač, a njegov odlazak zavisiće od dogovora dva kluba oko visine obeštećenja.", rekao je sportski savjetnik u FK Sutjeska Bogdan Krnojelac.

Kada su u pitanju nova imena, Krnojelac je istakao da su obavljeni razgovori s nekoliko fudbalera.

"Uprava kluba je obavila razgovore s našim bivšim igračima Draganom Ristićem i Daliborom Krezovićem. Gotovo je izvjesno da će se obojica vratiti u staro jato, čime bi znatno ojačali navalni red. Ristić je proveo godinu u Radničkom iz Kragujevca, a Krezović je u minuloj polusezoni bio jedan od najboljih igrača u Redovima Romanije s Pala. Još par igrača je na spisku naših želja, ali o tome ćemo više govoriti kada zvanično krenemo sa pripremama za narednu sezonu." kaže Krnojelac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti