Sutra dogovor oko dolaska Mahmutovića u Čelik

SportSport.ba saznaje

Sutra dogovor oko dolaska Mahmutovića u Čelik

D. Kurbegović

Nogometni klub Čelik u novu sezonu Premijer lige ušao je s porazom u Banja Luci, naredno kolo donosi veliki derbi na Bilinom Polju protiv Sarajeva, koje u Zenici nije slavilo 16 godina.

Zeničani će pokušati da nastave tradiciju, te da osvoje i prve bodove u novoj sezoni.

Kako saznaje SportSport.ba, sutra bi trebalo biti konačno riješeno pitanje dolaska napadača Aidina Mahmutovića u redove kluba s Bilinog Polja. Ovaj napadač raskinuo je ugovor s grčkim Panioniosom i sada čeka naredni angažman. Njegova velika želja uvijek je bio povratak u Čelik, a sutra bi konačno trebalo da bude i zvanično riješeno pitanje njegovog dolaska u Čelik.

Vjeruje se da će ovaj 31-godišnji napadač postati igrač Čelika i postati veliko pojačanje u nastavku sezone u kojoj zenički klub ima za cilj opstanak u Premijer ligi. S Mahmutovićem kao centralnim napadačem, te Kouadiom na poziciji krilnog napadača, naravno ako mogne biti registrovan za klub, Čelik bi imao veoma kvalitetnu ofanzivnu liniju, koja bi svakom klubu mogla napraviti probleme u odbrani.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dolaskom Mahmutovića bio bi završen i prelazni rok kada je u pitanju klub s Bilinog Polja.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti