Sutra odluka o Sanelu Jahiću

Sutra odluka o Sanelu Jahiću

Sanel Jahić nalazi se u Engleskoj i trenira sa Hull Cityem, a da li će ostati i potpisati ugovor s Tigersima znat će se sutra. Jahić je danas obavio trening s potencijalnim budućim suigračima, a sutra ćemo znati dali će u nastavku sezone Sanel nositi dres engleskog ligaša.

Još od vremena Muhameda Konjića naša zemlja nije imala predstavnika u Premirshipu. Ipak, vrlo blizu smo trenutka kada ćemo s nestrpljenjem isčekivati prenos utakmice jednog engleskog kluba kako bi u njegovom dresu gledali našeg igrača.

Sanel Jahić, svestrani reprezentativac naše zemlje nalazi se vrlo blizu potpisa ugovora s engleskim Hull Cityem. Informaciju su prenijeli mnogi mediji, posebno oni lokalni u Hullu, a Sanel se našao i na naslovnici najjačeg nogometnog portala u svijetu Goal. Com. U posljednjih nekoliko dana se vrtila priča oko Jahićevog odlaska u Wigan, ali kako sada stvari stoje Jahić je puno bliže Hullu.

"Nalazim se u Hullu, treniram s njima, a sutra ćemo znati sve detalje oko transfera. Da li ću ostati ili ne, ne zavisi sve od mene. Nadam se da će sve biti u redu. Transfer zavisi od mnogih stvari, ali sačekajmo sutra kada ćemo znati više o svemu", rekao je Sanel Jahić za Sportsport.ba iz Engleske.

Navodna cijena Sanela Jahića iznosi 775.000 funti. Hull je imao u planu dovođenje Alvara Negreda iz madridskog Reala, ali se Španac odlučio na ostanak u domovini i igrat će u dresu Seville. Ipak, sinoćnji visoki poraz od Tottenhama 1:5 natjerao je trenera Hulla Phila Browna da krene u kupovinu, a na listi se našao i naš igrač.

Sanelu poželimo puno sreće i uspjeha i da potpiše ugovor, jer je taj momak zaslužio da igra u Engleskoj nakon svega kroz šta je prošao u karijeri. Zapamtimo da je samo prije godinu dana igrao u slaboj Premijer ligi BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije