Sutra počinje prodaja ulaznica za meč sa Andorom

Štampano nešto više od 9 hiljada ulaznica

Sutra počinje prodaja ulaznica za meč sa Andorom

Reprezentacija Bosne i Hercegovine će početkom septembra odigrati dvije kvalifikacione utakmice, a domaći susret sa Andorom na rasporedu je šestog septembra u Zenici.

Ulaznice za taj meč će biti u prodaji od sutra (petak) s početkom u 9 sati, a štampano ih je 9,300. Cijene su 20 KM za jug, 30 KM za istok i 40 KM za zapad. Podsjećamo da će na ovoj utakmici zbog UEFA-ine kazne biti zatvorena sjeverna tribina stadiona Bilino polje.

Jedna osoba će moći kupiti najviše dvije ulaznice, a prodaja licima bez identifikovanog dokumenta neće biti dozvoljena. NS/FS BiH će imati mogućnost elektronskog nadzora nad prodajom ulaznica kako bi preduzeo potrebne mjere u spornim slučajevima.

Naša reprezentacija se nakon šest odigranih utakmica nalazi na pretposljednjem mjestu grupe B sa malim izgledima za direktan plasman u Francusku. Do sada su izabranici Mehmeda Baždarevića upisali po dvije pobjede, poraza i remija.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.