Sutra Skupština FK Sloboda

Hoće li Sloboda konačno dobiti predsjednika?

Sutra Skupština FK Sloboda

Adnan Beganović

Fudbalski klub Sloboda nalazi se u velikim problemima. Finansijska kriza drma tuzlanskog premijerligaša, igrači su prijetili štrajkom, a klub nema predsjednika Upravnog odbora. Međutim, možda će od sutra za sve navijače Slobode doći i neki bolji dani.

Naime, u hotelu Tuzla sutra će se održati vanredna sjednica Skupštine FK Sloboda i to na inicjativu članova ovog tijela.

Na dnevnom redu biće samo dvije tačke i to izbor predsjednika Upravnog odbora, te izbor drugog potpredsjednika Skupštine.

Da li će izbor predsjednika Upravnog odbora donijeti bolje dane za Slobodu ostaje nam da vidimo, no sigurno je da navijači ovog kluba zaslužuju mnogo više.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.