Sutra vanredna sjednica Takmičarske komisije

Moguće suspenzije Koševa i Vrapčića

Sutra vanredna sjednica Takmičarske komisije

Adnan Beganović

Zbog divljanja huligana na jučerašnjim utakmicama u Mostari i Sarajevu sutra će se održati vanredna sjednica Takmičarska komisija Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

"Zatražio sam dopunske izvještaje delegata sa utakmica Sarajevo - Široki Brijeg i Velež - Zrinjski. Ovo je izmaklo svakoj kontroli i moramo sve učiniti kako bismo zaustavili nasilje na našim terenima", rekao je za SportSport.ba predsjednik Takmičarske komisije Izudin Ibrahimkadić i dodao:

"Sutra u 10 sati počinje sjednica i nadam se da će ista biti završena do 11 sati, kada ćete dobiti zvaničan stav Takmičarske komisije. Sve je moguće, pa i da se stadioni Koševo i Vrapčići suspenduju."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.