Svađa Srne i Štimca zbog navijača

Nakon pobjede u gostima

Svađa Srne i Štimca zbog navijača

M. Maksimović

Iako je reprezentacija Hrvatske osvojila tri vrijedna boda na vrućem terenu u Skopju, nakon utakmice došlo je do manje svađe između selektora Hrvatske i kapitena Darija Srne. Razlog naravno nije bila igra, pogotovo ne rezultat već ponašanje dijela navijače ove reprezentacije.

Selektor Štimac je nakon utakmice tražio od igrača da odu pozdraviti navijače nakon pobjede, što je Srna odbio, jer je dio navijača zviždao Sammiru koji je debitovao za reprezentaciju Hrvatske baš u Skopju.Na kraju su igrači ipak otišli do navijača. 

 

''Razumljiv je bio bijes mojih igrača, stali su u zaštitu Sammira. Ali, isto tako igrači moraju znati da je riječ o grupi huligana koja se smjestila na dijelu tribine s našim pravim navijačima! I zato sam tražio od igrača da budu veći od te grupe huligana, jer oni nisu ništa drugo nego obični huligani, koji sramote Hrvatsku gdje god stignu.Sramota je što huligani rade! Ako nas nisu slomili dosad, neće ni sad, ja sam tvrd orah, nekima mora doći iz guzice u glavu da svatko tko je kvalitetan može igrati za Hrvatsku'' naglasio je Štimac nakon utakmice u Skopju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.