"Svaka čast svima koji su se našli na ovom terenu danas"

Husref Musemić nakon pobjede u Vitezu

"Svaka čast svima koji su se našli na ovom terenu danas"

M. Šljivak

Sarajevo je danas u Vitezu lagano savladao domaći tim sa 3:0.

Zadovoljstvo pobjedom nije krio trener tima sa Koševa Husref Musemić.

"Svaka čast svima koji su igrali po ovakvim uslovima, od mojih igrača preko protivničkih i sudija", rekao je Musemić, te je dao komentar na meč:

"Odigrali smo prvo poluvrijeme jako dobro, dali smo golove na vrijeme, mogli smo još koji. U nastavku smo lagano priveli meč kraju i ovo je važna pobjeda za nastavak sezone", rekao je Musemić, te je dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Biće još mnogo iznenađenja i biće jako interesantno do samog kraja. Ima još 14 utakmica i 42 boda su u igri", poručio je trener Sarajeva.

Sa druge strane Branko Karačić je naravno razočaran novim porazom.

"Utakmica je rano krenula protiv nas. Poklonili smo im golove, riješena je utakmica nakon 20 minuta. Igrali smo kvalitetnije u nastavku, ali kvaliteta je realno na strani Sarajeva. Teren je bio jako loš, ali realno gledajuću gosti su zasluženo pobijedili", poručio je Karačić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi