"Sve će se znati sredinom naredne sedmice"

Senad Lulić za SportSport.ba

"Sve će se znati sredinom naredne sedmice"

Adnan Beganović

"Izgleda da talijanski mediji znaju više od mene. Dok odmaram u Švicarskoj oni pišu da sam u Rimu na liječničkim pregledima", rekao je za SportSport.ba bh reprezentativac Senad Lulić.

Bosanskohercegovački reprezentativac i igrač Young Boysa, Senad Lulić, jedna je od najvećih Želja trenera Lazija, Edoarda Reje, a talijanski mediji danas pišu da je transfer pred realizacijom, te da je ostalo samo još da naš internacionlac prođe liječničke preglede.

"Prema pisanju talijanskih medija ja sam već igrač Lazija, međutim u ovom trenutku vam ne mogu ništa konkretno reći. Nisam u Rimu, odmaram u Švicarskoj, a očekujem da se do sredine naredne sedmice sve završi", rekao je Lulić za SportSport.ba.

"Mnogo se piše o tom traansferu i pravo da vam kažem i ja sam nestpljiv. Ponavljam, sve će se saznati do sredine naredne sedmice i meni je to u interesu jer želim znati na čemu sam", dodao je naš reprezentativac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.