Sve četiri pobjede domaćina u Srbiji

Jelen Superliga

Sve četiri pobjede domaćina u Srbiji

Odigrane su prve četiri utakmice 14. kola Jelen super lige Srbije, a sva četiri domaćina ostvarila su pobede.

Najviše golova viđeno je u Kuli, gdje je Hajduk sa 3:2 savldao Donji Srem. Lalić je u sedmoj minuti doveo domaće u prednost, a na 2:0 povisio je Obrovac u 24. minuti susreta.

Međutim, gosti iz Donjeg Srema su se vratili u susret i golovima Josimova (37) i Tošića (87) uspjeli doći do 2:2. Međutim, pobjedu Hajduku ipak je donio Veselinović dvije minute prije kraja utakmice.

Rad je u Beogradu dočekao Novi Pazar i slavio pobjedu rezultatom 2:0. Pitanje pobjednika u ovom susretu bilo je riješeno nakon samo 12 minuta igre. Prvo je Mitrović u sedmoj minuti pogodio za vodstvo domaćih, da bi u 12. minuti Perović postavio konačnih 2:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.