"Sve dok imamo i jednog igrača na terenu, zastava ne smije pasti..."
Tuzlaci žele pozitivan rezultat u sutrašnjem susretu

Trener Slobode Zlatan Nalić pred sutrašnji susret

"Sve dok imamo i jednog igrača na terenu, zastava ne smije pasti..."

E. Dindić

U okviru 29. Premijer lige Bosne i Hercegovine svoj susret odigraće Sloboda i Željezničar. Derbi susret starih sportskih rivala uvijek je privlačio dosta publike na stadion, tako da se sličan scenarij očekuje i sutra. 

Prije duela sa Željezničarom, novinarima su svoje mišljenje iznijeli trener Zlatan Nalić i igrač Amar Beganović.

"Sljedeća utakmica protiv Željezničara kući, niko ničije probleme ne voli slušati tako da ni vi naše. Biću jako jasan; sve dok imamo i jednog fudbalera na terenu na nogama, zastava ne smije pasti. Said Husejinović, Mehmed Alispahić, Perica Ivetić i Ivan Baraban neće nastupiti u sutrašnjem susretu. Ni u jednoj utakmici nećemo se unaprijed predati, pa tako ni u ovoj. Svaku utakmicu koju igramo, pa tako i protiv Željezničara, probaćemo da pobijedimo. Dva puta smo odigrali neriješeno i mislim da je vrijeme da mi osvojimo tri boda u ovom susretu", rekao je Nalić.

Fudbaler Amar Beganović nije krio optimizam pred sutrašnji susret, ali očekuje sutra veliku borbu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Jedan tvrd protivnik, koji nam dolazi u subotu. Željo je svakako ekipa za svaki respekt. Daćemo sve od sebe, tri boda su svakako prioritet, ali ništa ne trebamo unaprijed upisati. Sigurno je da i oni imaju svoju računicu, ali ni mi se nećemo predati. Iskoristio bi priliku da pozovem sutra navijače da nam pomognu, te da sutra budu dodatni vjetar u leđa u veoma važnom susretu", kratak je bio Beganović.

Susret između Slobode i Željezničara na rasporedu je sutra sa početkom 20:00 sati.

Top Komentari

KRKAN
HAJDE BEGANOVIĆU JEDAN AUTOGOL VALJA TI NA LJETO KOD AMARA NA OČI
0 5
Dino_2000
Naliću šta si zapeo,ne trebaju nam bodovi ni za šta,Željo je ipak bliži i imaju bolju ekipu za Evropu. Ja da se pitam pustio bi tu bodove, a sljedeće sezone idemo sve ispočetka.
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi