"Sve je dogovoreno, ali..."

Belmin Karamehmedović za SportSport.ba

"Sve je dogovoreno, ali..."

Adnan Beganović

"Sve smo dogovorili sa Sheriffom, no ne smijem sa sigurnošću tvrditi da će prenos sto posto biti realiziran", rekao je za SportSport.ba v.d. direktora BHT1.

Revanš susret 2. pretkola Evropske lige između Sheriffa i Željezničara najvjerovatnije će prenositi BHT1, što je za naš portal potvrdio i v.d. direktora državne televizije Belmin Karamehmedović.

"Mi smo sve dogovorili sa moldavskim klubom. Šaljemo i komentatora na lice mjesta, ali doista ne smijem tvrditi daa će prenosa biti. Nikad nismo radili sa ovog područja i  zbog toga ovo govorim. Svjedoci smo da se dešavaju svakave stvari što se tiče prenosa, no optimista sam. Ništa više nije do nas", rekao je Karamehmedović.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.