Svečana dodjela rješenja i diploma sudijama sa područja Unsko-sanskog kantona

Svečana dodjela rješenja i diploma sudijama sa područja Unsko-sanskog kantona

E. Škorić

Dana 30.01.2021. godine u organizaciji Udruženja nogometnih sudija i instruktora Unsko-sanskog kantona održana je svečana dodjela rješenja i diploma sudijama III i IV kategorije sa područja Unsko-sanskog kantona.

Prema riječima predsjednika Udruženja Asmira Budimlića, današnja promocija je plod rada Udruženja u proteklom periodu. Danas su promovisane 3 sutkinje i 11 sudija, a već u narednom mjesecu planirana je aktivnost održavanja druge po redu Škole za nogometne sudije na kojoj se očekuje novih 20 polaznika.

Od kandidatkinja i kandidata se očekuje predanost u radu, želja za usavršavanjem i napredovanjem a ostatak posla će preuzeti Instruktori iz Udruženja.

Ovakvim radom, uvjereni su, dat će se  veliki doprinos razvoju nogometnog sporta na području Unsko-sanskog kantona i BiH.

Podrška u radu od Komiteta za sudije i suđenje NS FS BiH puno znači. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi