"Šveđani kao uvertira za Nijemce"

Elvir Rahimić za SportSport.ba

"Šveđani kao uvertira za Nijemce"

Veteran u redovima fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Elvir Rahimić cijeni snagu Švedske, ali misli kako Zmajevi mogu do pobjede.

Standardni reprezentativac Bosne i Hercegovine nezamijenjiv je u defanzivnom dijelu srednjeg reda BiH, a sutrašnju provjeru protiv Šveđana mogao bi započeti sa klupe, dok bi od početka trebao zaigrati Samir Muratović.

"Švedska je veoma kvalitetna i jaka reprezentacija, ali mislim da možemo pobijediti. Bez da omalovažavam značaj i kvalitet Šveđana, ipak je nama sutrašnja utakmica svojevrsna uvertira za susret sa Njemačkom, koji igramo naredne sedmice", kazao je Elvir Rahimić za SportSport.ba te dodao.

"Nijemci su učesnici Svjetskog prvenstva i jedna su od najjačih evropskih selekcija, pa će meč sa njima imati posebnu draž".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.