Švedski selektor izrekao zabranu Ibrahimoviću

Neće napuštati pripreme

Švedski selektor izrekao zabranu Ibrahimoviću

Zlatan Ibrahimović bi uskoro trebao postati novi član Manchester Uniteda, ali se to definitivno neće desiti za vrijeme učešća Švedske na Evropskom prvenstvu.

Iako je bilo govora o tome da bi Ibrahimović mogao napustiti trening kamp svoje reprezentacije i otputovati u United na završne pregovore, od toga neće biti ništa jer je tako odlučio selektor Švedske Erik Hamren.

"Igrači će imati svoje slobodno vrijeme dok su u Francuskoj i ja tu ne mogu ništa da kontrolišem. Ali, ne bi bilo u redu da Zlatan napusti kamp i ode u Manchester. To je zabranjeno", rekao je Hamren, te dodao:

"Razumijem da za Ibrahimovića postoji ogroman interes medija i o njemu se uvijek najviše piše i priča. Svi čekaju njegov transfer, ali on je sada fokusiran na ovo prvenstvo. Uvjeren sam da špekulacije neće imati negativan utjecaj na njega".

Švedska će u Francuskoj imati izuzetno težak posao već u grupnoj fazi, obzirom da se s njima u grupi E nalaze Italija, Belgija i Irska.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti