"Svi će za sjever plaćati 10 KM"

Dželaludin Muharemović za SportSport.ba

"Svi će za sjever plaćati 10 KM"

A. Beganović

"Cijena ulaznica za sjever je 10 KM. Dakle, svi navijači koji budu utakmicu gledali sa sjeverne tribine ulaznicu će platiti 10 KM", rekao je za SporsSport. ba direktor Željezničara, Dželaludin Muharemović.

Nakon što su u FK Čelik iskazali nezadovoljstvo odlukom FK Željezničar o cijeni karata za zeničke navijače SportSport.ba kontaktirao je direktora momčadi s Grbavice koji ne zna zbog čega se stvaraju problemi.

"Ne znam zbog čega se stvaraju problemi. Odlučili smo da cijena karata za sjever bude 10 KM, za jug 5 KM, a za zapad 20 KM. Ne vidim u čemu je problem. Tako je bilo i prošle godine u finalu Kupa", rekao je Muharemović za naš portal.

"Imamo informacije da će iz Zenice doći 700 do 1000 navijača i obezbijedili smo isto toliko mjesta za gostujuće navijače. Nas uopšte ne interesira kolika će cijena ulaznica biti u revanš susretu", dodao je Muharemović.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije