Svi čekaju zvanične vijesti: Javio se jedan od pilota Leicestera

Imao slobodan dan

Svi čekaju zvanične vijesti: Javio se jedan od pilota Leicestera

Endin Čaušević

Svi još uvijek čekaju prve zvanične informacije o žrtvama pada helikoptera koji pripada vlasniku Leicestera.

Helikopter se srušio sinoć na parkingu ispred stadiona Leicestera nakon utakmice koju je ovaj klub igrao protiv West Hama. Zvaničnih informacija o ovom stravičnoj nesreći još uvijek nema, ali svi vjeruju da je u helikopteru bio vlasnik ovog kluba Vichai Srivaddhnaprabha.

Engleska javnost sumnja da je neko mogao preživjeti ovako težak pad, a sada samo čekaju da neko potvrdi ko se sve nalazio u helikopteru u trenutku pada. Vlasnik Leicestera imao je tri pilota koja su upravljala ovim helikopterom, a jedan od njih se oglasio na Twitteru.

Phillip je pilot koji je često vozio Vichaija Srivaddhnaprabhu, a sinoć je imao slobodan dan. On se oglasio na Twitteru kako bi poručio da nije bio u helikopteru, te da njegova porodica i prijatelji znaju da je dobro.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi