Svi idu prije ili kasnije, Raul ostaje!

Ikona Kraljeva

Svi idu prije ili kasnije, Raul ostaje!

Edmir Škorić

Raul je ime koje danas asocira na madridski Real, potpuna ikona kluba i prvi strijelac Kraljeva svih vremena.

32-godišnji Raul Gonzalez za Real Madrid je debitirao daleke 1994. godine i od tada sastavni je dio kraljevskog tima. Mijenjali su se razni igrači, treneri, predsjednici ali Raul je još uvijek tu. I, bit će do kraja karijere, bar po tvrdnjama španskog iskusnog napadača.

"Namjeravam nastaviti borbu i dalje uživati u igri, pa vidjet ćemo koliko dugo mogu izdržati. Moj san je bio početi karijeru u Realu i završiti je u Realu, ali se okolnosti promijene i odluka se ponekad mora izvršiti.", kazao je kapiten Reala, te istakao.

"Mislim da je odnos između mene i Real Madrida teško slomiti, tako da se nadam da ću svoju karijeru završiti ovdje".

U posljednje vrijeme Raul ne dobija punu minutažu, budući da je 'u godinama', a osim toga klub vri velikim zvijezdama kao što su Benzema, Ronaldo, Kaka...No, svi će vjerovatno prije ili poslije napustiti Santiago Bernabeu, jedan čovjek će ostati - Raul Blanco Gonzalez!

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.