Svi izbjegavaju pitanje Messi ili Ronaldo, samo Low rado odgovara

Za njega nema dileme

Svi izbjegavaju pitanje Messi ili Ronaldo, samo Low rado odgovara

Endin Čaušević

Do početka Svjetskog prvenstva u Rusiji ostalo je još samo 19 dana, a pripreme za najveći spektakl u svijetu fudbala su već uveliko počele.

Selektor aktuelnog prvaka svijeta Njemačke, Joachim Low, dao je izjavu za njemačke medije u kojoj je, između ostalog, govorio o Cristianu Ronaldu i Lionelu Messiju. Low je odlučio otkriti da je za njega Messi bolji fudbaler od Ronaldo.

"Ostat ću pri ranijem mišljenju da je Messi bolji. Ronaldo je senzacionalan, veliki profesionalac i nevjerovatna mašina za golove već godinama, ali jednostavno Messi je najkompletniji igrač kojeg sam gledao u svom životu", rekao je Low, te dodao:

"Messijeve asistencije su genijalne i zadnjih deset sezona svake godine postigne oko 50 golova, ali isto tako ima barem 30 asistencija što je meni nevjerovatno. Da budeš kompletan moraš imati više od postizanja golova".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi