Svi putevi vode u Beč!

Naši navijači će imati ogromnu podršku

Svi putevi vode u Beč!

Navijači fudbalske reprezentacije BiH iz cijele BiH i Evrope uputili su se u Beč gdje će se danas na Prateru odigrati utakmica između Austrije i Bosne i Hercegovine! 

U organizaciji turističke agecije Centrotours put Austrije krenuo je jedan avion i 8 autobusa sa navijačima BiH što možete i pogledati u foto galeriji.

Inače, očekuje se da će stadion biti krcat, a trebalo bi biti ukupno oko 15.000 navijača BiH koji će pokušati voditi Zmajeve do pobjede ili barem remija koji bi osigurali našem timu ligu A.

Top Komentari

teddy sheringham
Mogli ste koju zastavu BiH ponijeti.
18 24
manijakKladusa
ja bi samo htio da se nasi navijaci ponasaju pristojno i civilizovano, pa nek i austrijanci vide da smo mi europa, a ne 'balkan'
21 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi