Svi u Albaniju!

Centotrans vas vodi na gostovanje Zmajeva u Tiranu

Svi u Albaniju!

Sponzorski tekst

Utakmica trećeg kola kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine gostuje na vrućem terenu u prijestolnici Albanije, Tirani.

Nakon pobjede u prvom kolu u Luksemburgu, te poraza od Francuske na Koševu u drugom kolu, pred najboljim fudbalerima Bosne i Hercegovine je vjerovatno i ključna utakmica prvog dijela kvalifikacija. Ukoliko izabranici selektora Safeta Sušića odnesu pobjedu iz Tirane, onda su na dobrom putu da ugrabe jedno od dva mjesta koje vode na smotru najboljih fudbalskih selekcija Evrope.

Kako bi Zmajevi stigli do dobrog rezultata, potrebna im je Vaša podrška!

Centrotrans je i za ovo gostovanje pripremio više nego povoljnu ponudu za navijače Bosne i Hercegovine, koji žele organizovanim prevozom do Tirane, kako bi Edinu Džeki, Miralemu Pjaniću, Emiru Spahiću, Zvjezdanu Misimoviću i društvu dali podršku sa tribina stadiona u Tirani.

Centrotrans je za Vas pripremio čak tri aranžmana odlaska u Tiranu na utakmicu Albanija - Bosna i Hercegovina, avionom i autobusom.

Idemo u Tiranu bodriti Zmajeve!

Program putovanja avionom

1.  DAN, ČETVRTAK (07.10.2010.) SARAJEVO – TIRANA

Okupljanje putnika na Sarajevskom aerodromu u 09.30h. Let za Tiranu u 10.00h. Po dolasku na aerodrom „Majka Tereza“ u Tirani, slijedi transfer do hotela. Smještaj u hotel. Slijedi polazak na fakultativno razgledanje sada već milionske Tirane u pratnji vodiča na bosanskom jeziku: Opera, Sulejman-pašina džamija, Parlament, centralni trg Skender-beg... slobodno vrijeme. Nakon kratkog odmora slijedi odlazak na 20-minutnu vožnju žičarom do planine Dajti odakle se pruža nezaboravan pogled na Tiranu. Slobodno vrijeme za fotografiranje i osvježenje u nekom od restorana. Slijedi povratak u hotel. Naveče zabava u nekom od brojnih klubova. Noćenje.

2. DAN, PETAK (08.10.2010.) TIRANA
Doručak. Slijedi polazak na fakultativni obilazak čuvenog grada Kruje – rodnog mjesta albanskog nacionalnog heroja Skender-bega. Po dolasku u Kruje slijedi šetnja starom čaršijom i obilazak muzeja posvećenog Skender-begu. Ovdje se čuvaju brojni vrijedni predmeti iz albanske historije. Slobodno vrijeme za kupovinu. Slijedi povratak u Tiranu i druženje sa brojnim navijačima Bosne i Hercegovine na glavnom gradskom trgu. Utakmica. Slobodno vrijeme. Noćenje.

3. DAN, SUBOTA (09.10.2010.) TIRANA - SARAJEVO
Doručak. Slobodno vrijeme do polaska na aerodrom. Slijedi let za Sarajevo i dolazak u Sarajevo u popodnevnim satima.

CIJENA:
Hotel 3* = 699,00 KM
Hotel 4* = 755,00 KM (Chateau Linza)*
Hotel 4* = 799,00 KM (Tirana Internacional)**
Hotel 5* = 895,00 KM (Sheraton)***


U cijenu je uključeno:
- Avio prijevoz na relaciji Sarajevo-Tirana-Sarajevo,
- 2 noćenje sa doručkom u 1/2 standard sobi u hotelu po izboru,
- Usluge pratioca grupe i kompletna organizacija putovanja,

U cijenu nije uključeno:
- Ulaznica na utakmicu,
- Aerodromske takse 150,00 KM,

* Doplate: 1/1 soba 100,00 KM;  ** Doplate: 1/1 standard soba 150,00 KM; 1/1 De Lux soba 200,00 KM; De Lux ½ soba 50,00 KM/osoba, De Lux executive suite 390,00 KM.
*** Doplate: 1/1 soba 300,00 KM.


Autobus

PROGRAM PUTOVANJA (2)

1.  DAN, ČETVRTAK (07.10.2010.) SARAJEVO – PODGORICA
Polazak autobusa ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu u 20.00h. Vožnja luksuznim Centrotransovim autobusima na relaciji Sarajevo-Foča-Podgorica-Skadar-Tirana. Noćna vožnja.

2. i 3. DAN, PETAK I SUBOTA (08 i 09.10.2010.) TIRANA
Dolazak u Tiranu u jutarnjim satima. Slobodno vrijeme za razgledanje grada i druženje sa brojnim bh navijačima. Utakmica na stadionu Qemal Stafa kapaciteta 20.000 gledatelja. Nakon završetka utakmice slijedi povratak u BiH. Dolazak u Sarajevo u subotu u prijepodnevnim satima.

CIJENA: već od 99,00 KM

PROGRAM PUTOVANJA (3)

1.  DAN, ČETVRTAK (07.10.2010.) SARAJEVO – PODGORICA - TIRANA
Polazak autobusa ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu u 20.00h. Vožnja luksuznim Centrotransovim autobusima na relaciji Sarajevo-Foča-Podgorica-Skadar-Tirana. Noćna vožnja.

2. DAN, PETAK (08.10.2010.) TIRANA
Dolazak u Tiranu u jutarnjim satima. Slobodno vrijeme. Slijedi smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za razgledanje grada i druženje sa brojnim bh navijačima. Utakmica na stadionu Qemal Stafa kapaciteta 20.000 gledatelja. Nakon završetka utakmice i pobjede slijedi slavlje na ulicama Tirane i zabava do duboko u noć. Noćenje.

3. DAN, SUBOTA (09.10.2010.) TIRANA – SARAJEVO
Doručak. Nakon doručka slijedi povratak prema BiH uz usputni kratki obilazak Skadra i Podgorice. Dolazak u Sarajevo u ponoćnim satima.

CIJENA: već od 149,00 KM

U cijenu je uključeno:
- Autobuski prijevoz na relaciji Sarajevo-Tirana-Sarajevo,
- 1 noćenje sa doručkom u 1/2 sobi u hotelu 3*
- Usluge pratioca grupe i kompletna organizacija putovanja

U cijenu nije uključeno:
- Ulaznica na utakmicu

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.