Svi u Bjelorusiju!

Centrotours vas vodi na utakmicu reprezentacije

Svi u Bjelorusiju!

Sponzorski tekst

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine 2. septembra će igrati vjerovatno odlučujuću utakmicu kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo 2012. godine u Ukrajini i Poljskoj.

Protivnik Zmajeva biće selekcija Bjelorusije, koja će nas dočekati u Minsku, na prelijepom stadionu Dynama, koji ima kapacitet od 41.050 sjedećih mjesta i ne treba uopšte sumnjati da će biti pun.

Našim reprezentativcima biće potrebna podrška sa tribina, a Centrotours je i ovoga puta najvjernijim navijačima Bosne i Hercegovine omogućio odlazak na utakmicu Zmajeva.

Centrotours je, kao i obično, pripremio dva programa putovanja za navijače Bosne i Hercegovine, autobusom i avionom, te organizovao i bogat prateći, fakultativni program.

Program putovanja avionom


1. DAN, 01.09.2011. (ČETVRTAK)

Okupljanje na Sarajevskom aerodromu  u 08.30h. Polijetanje aviona za Minsk u 10.00h, sa dolaskom u Minsk u 13.10h po lokalnom vremenu. Transfer do hotela. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme. Slijedi fakultativno razgledanje grada: GRADSKA KAPIJA (TORNJEVI BLIZANCI), LENJINOV TRG, TRG NEZAVISNOSTI, ZGRADA VLADE, CRVENA CRKVA SV.SIMONA I HELENE, UNIVERZITET, AVENIJA NEZAVISNOSTI, ZGRADA KGB-A, GLAVNA POŠTA, GUM SHOPPING CENTAR, OKTOBARSKI TRG, PALAČA REPUBLIKE, CIRKUS, GORKI PARK I DIVOVSKI PANORAMSKI TOČAK, NACIONALNA BIBLIOTEKA (najčudnija biblioteka na svijetu, u obliku dijamanta ili zvijezde smrti iz filma STAR WARS), TRG POBJEDE, CRKVA ALEKSANDRA NEVSKOG.. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.

2. DAN, 02.09.2011. (PETAK)  UTAKMICA!!!
Doručak. Slijedi fakultativni izlet u muzej „Staljinova linija“ koji se nalazi cca 40km od Minska. Slijedi razgledanje bunkera, tranšeja, rovova, zbirki oružja... Povratak u Minsk. Slobodno vrijeme do polaska na stadion Dinama (Стадыён Дынама / Stadyjon Dynama) kapaciteta 40.000 sjedišta. Utakmica. Nakon utakmice slijedi povratak u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

3. DAN, 03.09.2011. (SUBOTA)
Doručak. Slobodno vrijeme. Transfer do aerodroma. Let za Sarajevo u 13.00h sa dolaskom u Sarajevo u 14.10h.

CIJENA: 1.155,00 KM

U cijenu je uključeno:
- Avio prijevoz direktnim charter letom na relaciji Sarajevo-Minsk-Sarajevo
- Smještaj u hotelu 4* u ½ sobi na bazi 2 noćenja s doručkom
- Usluge pratioca grupe i kompletna organizacija putovanja

U cijenu nije uključeno:
- Aerodromske takse 130,00 KM.
- Bjeloruska viza (obezbjeđuje agencija)  20,00 KM
- PZ osiguranje
- Ulaznica za utakmicu (obezbjeđuje agencija)
- Doplata za 1/1 sobu 150,00 KM

POTREBNA DOKUMENTA ZA VIZU:
- Popunjen i vlastoručno potpisan formular za izdavanje vize
- Jedna fotografija dimenzija 35x45mm
- Original pasoš čija validnost ne ističe 90 dana prije datuma isteka važenja vize
- Potvrda o rezervaciji hotela (obezbjeđuje agencija)

Program putovanja autobusom

1. i 2. DAN, 31.08. i 01.09.2011. (SRIJEDA I ČETVRTAK)
Okupljanje putnika na dolaznim peronima Autobuske stanice u Sarajevu. Polazak autobusa u 18.00h. Putovanje na relaciji Sarajevo – Zenica – Bosanski Brod – Budimpešta uz usputne pauze po potrebi grupe. Noćna vožnja. Dolazak u Košice u četvrtak u jutarnjim satima. Nastavak vožnje kroz Poljsku. Dolazak u Lublin u večernjim satima. Smještaj u hotel. Noćenje. 

3. DAN, 02.09.2011. (PETAK) UTAKMICA!!!
Nakon ranog doručka slijedi nastavak putovanja prema Minsku. Dolazak u Minsk u popodnevnim satima. Slobodno vrijeme do polaska na utakmicu. Utakmica na stadionu  Dinama Minsk kapaciteta 40.000 sjedišta. Nakon utakmice slijedi povratak u hotel. Noćenje.


4. DAN, 02.09.2011. (SUBOTA) 
Nakon doručka slijedi povratak prema BiH. Putovanje preko  Poljske, Slovačke, Mađarske, Hrvatske... Dolazak u Sarajevo u nedjelju u večernjim satima.

CIJENA: 399,00 KM

U cijenu je uključeno:
- Prijevoz modernim Centrotransovim autobusima na relaciji Sarajevo-Minsk-Sarajevo,
- Smještaj u hotelu 3* u ½ sobi na bazi 2 noćenja+doručak prema programu
- Usluge pratioca grupe i kompletna organizacija putovanja

U cijenu nije uključeno:
- Bjeloruska viza (obezbjeđuje agencija)  i PZ osiguranje 28,00 KM
- Ulaznica za utakmicu (obezbjeđuje agencija)
- Doplata za 1/1 sobu 100,00 KM
- Doplata za dodatno sjedište 100,00 KM

*U slučaju nepredviđenih okolnosti moguće su izmjene u programu putovanja.
*Kalkulacija rađena na bazi 45 putnika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije