Svi u čudu: Balotelli imao mnoštvo ponuda

Raiola otkrio klubove koji su željeli Italijana

Svi u čudu: Balotelli imao mnoštvo ponuda

Endin Čaušević

Italijanski napadač Mario Balotelli svoju karijeru nastavlja u Nici nakon što je napustio ekipu Liverpoola.

Balotelli je bio u nemilosti Jurgena Kloppa koji je jasno poručio napadaču iz Italije da više ne računa na njegove usluge. Iako je imao ponude iz cijele Evrope, Balotelli je na kraju odlučio da prihvati ponudu iz Francuske.

Njegov agent, Mino Raiola, potvrdio je da je na njegovu adresu stigli nekoliko primamljivih ponuda, ali je da se Balotelliju najviše svidio projekat Nice. 

"Nica je bila njegova odluka jer je svjestan da će imati priliku za igru. Imali smo alternative u Engleskoj, Španiji, Njemačkoj i Italiji, ali nam je cilj bio da on ide u Francusku. Mnogo klubova me kontaktiralo, najuporniji je bio Everton, Hull, Espanyol, Villarreal, Palermo, Sassuolo i nekoliko ekipa iz Bundeslige", rekao je Raiola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi