Svi žele Victora Mosesa

Svi žele Victora Mosesa

U Engleskoj, ali i cijeloj Evropi je zavladala prava pomama za mladim 19-godišnjim igračem Crystal Palaca Victorom Mosesom. Mladog Nigerijca u svojim redovima već duže vrijeme žele vidjeti Arsenal, Tottenham i Manchester United, prati ga i španski gigant Barselona a novi timovi koji su se uveliko uključili u utrku za njegov potpis su Roma i Liverpool.

Uprava Crystal Palaca je nedavno najavila mogućnost prodaje nekih svojih igrača kako bi se finansijska situacija u klubu iz južnog Londona donekle stabilizovala. Navodno su spremni razmotriti ponude za Mosesa uz minimalan iznos od 5 miliona funti.

Rafa Benitez je itekako zagrijan da Nigerijca vidi na Anfieldu. No, budući da to isto žele i Ferguson i Wenger biće zanimljivo pratiti dalji tok situacije. Jedno je sigurno – pred Mosesom je velika karijera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.