Svjetske kladionice postavile glavne favorite na Euru, ogromna kvota na BiH

Svjetske kladionice postavile glavne favorite na Euru, ogromna kvota na BiH

Edmir Škorić

Svjetske kladionice su već objavile kvote na pobjednika Evropskog prvenstva.

Još uvijek se ne znaju svi učesnici Eura, pošto će tek nakon baraža u martu biti poznato koje će još četiri selekcije zaigrati od 12. juna do 12. jula naredne godine na najvećoj smotri evropskih reprezentacija.

Iako smo još uvijek dva koraka od Eura, bh. reprezentacija također je uvrštena na listi svjetskih kladionica, a kvota da će Zmajevi osvojiti Euro je čak 150. U prevodu, na uplaćenih 100 KM moguće je zaraditi 15.000 KM.

Malo ko vjeruje u Zmajeve, naravno ni oni sami teško da će povjerovati u to da bi mogli da budu prvaci Evrope, ali teoretski je, naravno, sve moguće.

Francusku vide kao glavnog favorita na Euru, a kvota na ovu reprezentaciju je svega 3, pa slijedi Engleska s 4, Španija s koeficijentom 5, Belgija (6), Njemačka (8) i Holandija (10),

Na Hrvatsku je kvota 22, a najmanje kladionice vjeruju Kosovu (1.500), Bugarskoj (1.500), Bjelorusiji (2.000) i Sjevernoj Makedoniji (2.000), te Gruziji (5.000).

Top Komentari

gif
mala kvota na bih, necemo ni ucestvovat
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi