Svjež dah je vrlo bitan i na tribini

Navijački maniri

Svjež dah je vrlo bitan i na tribini

M. Skaka

Dok se bosanskohercegovački navijači, kao i oni iz okruženja, takmiče u tome ko će napraviti veću glupost i pokazati životnjiki instinkt ostatku nacije, u Engleskoj, nekadašnjoj domovini najgorih svjetskih huligana, situacija je nešto drugačija.

Tribine u Londonu u svoje ruke polako preuzima jedna nova vrsta navijača, navijača koji vodi računa o lijepom izgledu, dobrim manirima i oralnoj higijeni. A kada je riječ o svježem dahu i oralnoj higijeni, metroseksualci na tribinama Stamford Bridgea ne žele ništa prepustiti slučaju.

Jedan od njih je očigledno upravo smazao neku slasticu, a opasnost od karijesa preča je od derbija engleske lige, pa je minut sa četkicom u ruci, sasvim sigurno dobro utrošen minut. Ili ne?

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.