O reprezentaciji, ali i Kup utakmici sa Olimpicom

Svraka: Dobra smo klapa, sazreli smo za veliko takmičenje

Edmir Škorić

Kapiten Željezničara i bh. reprezentativac, Muamer Svraka, nada se plasmanu Zmajeva na Mundijal u Brazilu, a isto tako poziva na oprez kada je u pitanju uzvrat četvrtfinala Kupa BiH između Plavih i Olimpica.

"Drago mi je što smo uspjeli pobijediti u onoj borbi na skoro pa nemogućem terenu i da smo godinu zaključili pobjedom. To nam daje puno samopouzdanja za nastavak kvalifikacija", kazao je Svraka u razgovoru za naš portal, te je dodao:

"Sve je super. Jedna smo dobra klapa. Sazreli smo konačno za jedno veliko takmičenje. Što se mene tiče, mart je daleko, svašta se može desiti, ali zašto da ne? Znamo kakva su Grci ekipa, da su tvrdi i da igraju na rezultat, ali znamo da možemo slaviti na užarenom Bilinom Polju".

Potom nam je veznjak Plavih prokomentirao uzvratnu utakmicu četvrtfinala Kupa BiH protiv Olimpica, u kojoj njegov tim ulaze s golom prednosti sa Otoke (1:0).

"Olimpic je jedna dobra ekipa, predvođena dobrim trenerom i dobro igraju na strani. Oni su u stanju odigrati 0:0 sa nekom niželigaškom ekipom na Otoci, ali su isto tako u stanju Zrinjskom u Mostaru dati četiri gola".

 
Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti