Kapiten Želje o svemu pomalo

Svraka: Imam ponuda, ali je problem cijena

Adnan Beganović

Sa fudbalerom Željezničara i reprezentativcem naše zemlje, Muamerom Svrakom, razgovarali smo na pripremama u Sloveniji.

Kapiten Želje nam je govorio o svojoj povredi, Viktoriji iz Plzena i svojim planovima za budućnost.

"Jučer ujutro sam odradio prvi trening. Sredinom priprema u Mrkonjić Gradu sam zadobio povredu ligamenata stopala i bio sam na poštedi 7-8 dana. Ujutro sam počeo trenirati, još uvijek osjećam bol. Vidjet ćemo šta će biti. Očekujem u ova dva-tri dana da bih se mogao priključiti normalnom radu. Podržavam uvođenje mladih igrača. Ti naši mladi igrači su pokazali da su kvalitetni i da zaslužuju biti ovdje. Želim im puno sreće u radu i da odigraju za Želju onako kako najbolje znaju", rekao je Svraka osvrnuvši se na protivnika u Ligi prvaka.

"Kao i svake godine, zapadne nas najteži protivnik. Idemo tamo pokušati igrati, pokušati dati koji gol i ostvariti što bolji rezultat pred revanš na Koševu. Teren će više odgovarati nama nego njima." 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za kraj, Svraka je otkrio kako još uvijek ne zna da li ostaje u Želji ili će naredne sezone igreti u novom klubu.

"Ima ponuda. Problem je cijena. Oko toga se još uvijek dogovaramo. Nadam se da bi mogli napraviti transfer koji bi pomogao meni i klubu. Volio bih u Njemačku, ali vidjet ćemo."

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti