Kapiten Željezničara pred derbi

Svraka: Jedan detalj može odlučiti derbi

Kapiten Željezničara Muamer Svraka smatra kako će derbi sa Sarajevom narednog vikenda, odlučiti jedan detalj.

Željo se od svojih navijača oprašta duelom s velikim rivalom, a Svraka vjeruje u pobjedu.

"Nama susreti sa Sarajevom uvijek dođu nakon poraza. Sarajevo je slavilo u Kupu, ali se nadam da ćemo mi slaviti za vikend. Poraz iz Mostara još nismo zaboravili, ali nadam se da ćemo pobijediti za navijače, koji su nas bodrili tijekom čitave sezone", istakao je Svraka, te je dodao:

"Jedni o drugima znamo sve. Jedan detalj može odlučiti ili nečiji slab, mislim da će tako i ovog puta biti.  Bez obzira koji bili na tabeli, uvijek je pozitivni adrenalin pred derbi. Uvijek ima grča, bez obzira za što se igra. Mi ćemo dati maksimum kako bi pobijedili", rekao je Svraka.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.