Svraka: Moram kupiti još jednu vitrinu za ove brojne pehare

Adnan Beganović

Morat ću još jednu vitrinu kupiti za ove medalje i pehare. Sezona nije bila lagana, imali smo mnogo problema s povredama, na polusezoni smo ostali bez dva jako bitna igrača, ali uspjeli smo se 'skupiti' i na kraju zasluženo slaviti", za SportSport.ba je izjavio kapiten Željezničara Muamer Svraka.

Fudbaleri Željezničara uspjeli su odbraniti titulu najbolje bosanskohercegovačke momčad, a konstantno dobre partije u plavom dresu pružao je Svraka.

"Zadovoljan sam svojim igrama, ali kaže se da uvijek može biti bolje. Želim se odmoriti, onda mi slijedi okupljanje s reprezentacijom. Nadam se da ću naći neki angažman, no akop tako i ne bude neću žaliti", govori Svraka.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.