Svraka: Moramo biti oprezni

Pobjedi se ne gleda u zube

Svraka: Moramo biti oprezni

Adnan Beganović

Nogometaši Željezničara sutra će na Grbavici tražiti 12. uzastopnu prvenstvenu pobjedu. Plavima u goste stiže uvijek neugodna momčad Travnika.

O ovoj utakmici novinarima su danas u Plavom salonu govorili menadžer Željezničara Amar Osim te veznjak Muamer Svraka.

"Travnik ne treba potcijeniti, moramo biti oprezni i moramo dati sve od sebe na terenu kako bismo došli do pobjede. Uopšte nije toliko bitno koliko ćemo razlike dobiti, bitna su samo tri boda", kazao je Svraka, dodavši kako će mu nedostajat jedan igrač u momčadi.

"Nedostajat će mi Nyema u veznom redu, jer dugo vremena igramo zajedno u sredini i dobro se slažemo. Međutim, ko god bude igrao na njegovom mjestu, siguran sam da će učiniti sve da nadoknadi njegov izostanak".

Već danima navijači se pozivaju na stadion Grbavica, kako bi se na najbolji način podržao lider, klub koji je u vrhu evropskog nogometa po broju vezanih pobjeda u nacionalnim prvenstvima. Više od Željezničara ima samo portugalska Braga.

"Očekujem veću posjetu, naši rezultati su dodatni motiv navijačima da dođu sutra na utakmicu, a pored toga, jug je ponovo u funkciji, a i lijepo je vrijeme. Iskoristio bih priliku i pozvao sve naše navijače da nas sutra podrže, da nam svojim navijanjem pomognu da dođemo do nove pobjede", zaključio je Svraka.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.