Veznjak Plavih uoči Čelika

Svraka: Najveći kvalitet Željezničara je širina klupe

Edmir Škorić

Ekipa Željezničara u vikendu koji je pred nama igra svoj duel 23. kola Premijer lige. Snage će odmjeritit sa zeničkim Čelikom, a uoči ovog duela razgovarali smo sa veznjakom Plavih sa Grbavice, Muamerom Svrakom.

"Nismo još ni blizu kraja. Tek smo negdje na polovini. Neki su nam se rezultati poklopili, mi smo dobro odigrali par zadnjih utakmica iako smo slabo igrali na početku, ali iako smo slabo igrali pobjeđivali smo. Sve nam se poklopilo i sad imamo tu prednost od šest bodova", rekao je Svraka te je prokomentarisao povredu mladog Nermina Zolotića

 

"Sa tribine sam to gledao i nisam se osjećao nimalo dobro. Mogu samo da zamislim kako se on osjećao i kako se sada osjeća. Sigurno da mu je teško, ali mlad je momak i nadam se brzom oporavku i brzom povratku na teren".

 

Željezničar je uoči gostovanja u Bijeljini bio desetkovan, ali je ipak sa ovog neugodnog gostovanja uspio donijeti sva tri boda. Svraka se nada kako će isti ishod biti i protiv Čelika.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Najveći kvalitet Željezničara je širina klupe. Mi na svakoj poziciji imamo po dva kvalitetna igrača i to se i pokazalo u Bijeljini. Čelik je jako dobra ekipa sa dobrim trenerom, dobrim igračima. Nema veze što smo mi njh pobjeđivali više puta. Nije to neko mjerilo. Par utakmica zaredom su dobili, u dobroj su formi, imaju samopouzdanje, sigurno da neće doći ovdje da izgube i svakako nemaju šta ni izgubiti. Naše je da na Grbavici ostvarimo što bolji rezultat, da probamo pobijediti i da uz rezultat u Širokom povećamo svoju prednost."

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti