Svraka: Nemoguće, opet smo dobili najjačeg protivnika

Svraka: Nemoguće, opet smo dobili najjačeg protivnika

Adnan Beganović

Fudbaleri Željezničara u 2. pretkolu Lige prvaka snage će odmjeriti sa češkim prvakom Viktorijom Plzen. Plavi ponovo nisu bili miljenici sreće s čime se slaže i kapiten momčadi Muamer Svraka.

Bosanskohercegovački reprezentativac i kapiten Željezničara Muamer Svraka nije zadovoljan današnjim žrijebom.

"Ne znam šta da vam kažem. Ovo je nemoguće, svake godine dobijemo najtežeg mogućeg protivnika. Od pet protivnika koje smo mogli dobiti mi smo izvukli daleko najkvalietnijeg", prvi je komentar Svrake.

"Međutim, idemo skupo prodati kožu. Češka momčad jeste favorit, ali ćemo pokušati iznenaditi. Biće teško, ali ne smijemo gubiti nadu. S obzirom na kvalitetu protivnika možda bi i bolje bilo da smo prvu domaćini, ali šta je tu je. Nismo imali sreće, kao ni u prijašnjim izvlačenjima, doista je ovo nevjerovatno", dodao je Svraka za naš portal.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti