Kapiten Željezničara optimističan

Svraka: Ovim derbijem vraća se vjera u bh. fudbal

U prvom susretu četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine Željezničar i Sarajevo su na Grbavici odigrali 1:1, a nakon susreta razgovorali smo sa kapitenom Plavih, Muamerom Svrakom, koji se upisao u listu strijelaca.

"Drago mi je što sam pogriješio na press konferenciji kada sam rekao da se ne treba očekivati bajna fudbalska predstava. Ovim derbijem vraća se vjera u bh. fudbal. Sarajevo je imalo više loptu u svojim nogama i možda više prilika, ali naše su bile izglednije", izjavio je za SportSport.ba Muamer Svraka, kapiten Željezničara i strijelac na večerašnjem susretu.

"Znali smo da kakav god bio rezultat na Grbavici da na Koševu moramo postići pogodak za prolaz dalje. Idemo po gol na Koševu i prolaz dalje. Mogli smo riješiti susret ranije, imali smo sjajnu priliku preko Jamaka, no Bože moj. Prilike se promašuju, tako je to u fudbalu", dodao je Svraka.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.