Još neizvjesno da li ostaje na Grbavici

Svraka: Želja je dupla kruna, nadam se Sušićevom pozivu

Edmir Škorić

Reprezentativac naše zemlje i igrač Željezničara, Muamer Svraka, u razgovoru za SportSport.ba govorio je o nastavku sezone, odlascima Zajka Zebe i Mirsada Bešlije, te je istakao kako se nada novom pozivu Safeta Sušića.

"Jako je duga pauza i jedva smo svi čekali prozivku. Ide sada najteži dio za svakog igrača, to je rad na snazi, bez lopte, ali to će brzo proći i jedva čekamo da počnu utakmice ponovo", rekao je Svraka dodavši:

 

"Želimo da odbranimo duplu krunu, a što se samog mene tiče, ako ostanem u Želji želim sa ekipom da podignem oba trofeja, ako ne, onda da karijeru nastavim u nekom klubu koji će platiti obeštećenje gdje ću ja biti zadovoljan i gdje će klub biti zadovoljan".

 

Sarajevski Plavi su u ovoj pauzi ostali bez dvojice iskusnih igrača, Zebe i Bešlije.

 

"Sigurno da je veliki hendikep ostati bez dva iskusna igrača, ali opet tu je ostao određeni broj kvalitetnih igrača koji mogu nadoknaditi ta dva mjesta" , rekao je Svraka te je na kraju istakao kako se nada pozivu selektora za meč sa Slovenijom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Nadam se pozivu Sušića iako nisam u takmičarskoj formi".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.