Švrakić o pojačanjima

Švrakić: Trebaju nam pojačanja, ne samo veći broj igrača

Sarajevo se na Jahorini već nekoliko dana sprema za evropske utakmice i novu sezonu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Član stručnog štaba Sarajeva Zijad Švrakić zadovoljan je kako teku stvari kada su u pitanju pripreme njegovog tima.

"Vremenski uslovi su nas pazili, nije bilo padavina i to nam je pomoglo da teren bude mekaniji. Momci su radili odlično i mi u stručnom štabu možemo da budemo zadovoljni kako sve protiče", rekao je Švrakić za SportSport.ba.

"Naš medicinski tim je sve odradio kako treba i svi igrači su danas bili na raspolaganju", dodao je Švrakić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Cilj nam je da se što bolje pripremimo i da u Moldaviji napravimo dobar rezultat  da napravimo sve preduslove za revanš na našem stadionu. Naravno da je bolje prvu igrati u gostima. Jutros smo gledali neke video snimke Zarije. Polako se uvodimo u narednog protivnika, moramo ih što bolje skautirati. Malo nam problem pravi to putovanje, ali nadam se da nas ništa neće spriječiti da ostvarimo dobar rezultat", ističe Švrakić

"Istina je da smo ostali bez petorice igrača i da je stigao samo Kuzmanović, ali i radi se na dovođenju drugih igrača. Situacija je takva, kakva je, nama trebaju pojačanja, a ne veći broj igrača. Radimo na tome da dovodimo igrače koji će nas pojačati. Ako nismo u mogućnosti, nepotrebno je "tovariti" iste one igrače koje već imamo".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi